HITELKIVÁLTÁS


Hitele törlesztő részletét túl magasnak tartja?

Lakás vagy egyéb hitele  törlesztő részletét csökkentheti egy alacsonyabb törlesztő részletű, hitelkiváltás célú új hitellel.

Forint jelzáloghitellel kiválthatja lakáscélú, szabad felhasználású jelzáloghitelét, ingatlanfedezet nélküli kölcsönét vagy több hitelét is.
A hitelkiváltásra igényelt jelzáloghitellel, amelynek a THM értéke az aktuális kondícióknak megfelelően: 7,52–9,42%, csökkentheti havi kiadásait, ez havonta több ezer forintos megtakarítást jelenthet Önnek.

Ha több hitellel rendelkezik, azokat összevonhatja egy hitellé. Így a törlesztés átláthatóbb, egyszerűbb lesz, és pénzügyeit könnyebben kezelheti. Kérjük, döntéséhez mérlegelje, hogy ezáltal az új hitel futamideje hosszabb lehet, mint a meglévőé, felvétele költségekkel járhat, illetve ingatlanát az eddigieknél magasabb összegű jelzálogjoggal terhelheti.

Lehetősége nyílhat arra is, hogy a hitelkiváltáshoz szükséges összegnél magasabb hitelösszeget igényeljen. Így nem csak meglévő hiteleit tudja összevonni egy alacsonyabb törlesztő részletű hitellé, hanem tetszőleges célra fordítható összeg is rendelkezésére állhat.

Sőt, a visszavonásig érvényes akció ideje alatt az értékbecslés díját és a közjegyzői okirat díját visszatérítjük Önnek . A bank által előírt feltételek teljesítése esetén pedig a teljes futamidőre 0,50 százalékos kamatkedvezményt biztosítunk!

Kérjük, a hitelfelvételről felelősen és körültekintően, jövedelmi helyzetét figyelembe véve döntsön!

 

There are no comments yet.

Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenöt + 20 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .